18.7.2019. 16:22
2
"Da znam ko je to napisao za moju majku, ne bi se dobro proveo. Jedan momak mi je napisao da na Wembley izađem sa pjesmom Sinana Sakića 'Zoko moja Zoko'"
Bh. strongman Nedžmin Ambešković na velikom takmičenju "Giants Live", koje se održalo na slavnom londonskom Wembleyju, osvojio je treće mjesto u deadliftu.

Prvo mjesto, sa 454 podignuta kilograma, podijelili su Jerry Pritchett i Rauno Heinla. Nedžmin Ambešković je podigao 440 kilograma, ali tvrdi da nije zadovoljan svojim rezultatom, te da mu je cilj bio da podigne oko 460 kg, što bi bilo dovoljno za pobjedu.

Nedžmin se ranije takmičio pod zastavom zemlje u kojoj trenutno živi, ali je na ovo takmičenje stigao sa zastavom BiH, zastavom svoje zemlje.

Danas je za Source.ba portal govorio Nedžmin Ambešković, koji se osvrnuo na takmičenje u Londonu, reakcije nakon takmičenja, te uvrede i loše komentare koje su mu pisali ljudi iz BiH zbog pjesme koju je odabrao tokom predstavljanja.

U nastavku pogledajte današnji intervju sa Nedžminom Ambeškovićem, koji ovih dana kratko boravi u BiH.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Alen Alilović
Montaža: Haris Ahbabović

2
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.