2.8.2019. 15:18
1
Iznenađenje na presici Željezničara koje će obradovati Manijake: Stari mi radi u Želji, ja sam dijete Želje, nisam se došao ovdje šetati
Željezničar će u sklopu 3. kola Premijer lige BiH u nedjelju na Grbavici igrati veliki derbi protiv Zrinjskog.

Tim povodom, danas su se na press konferenciji medijima obratili Amar Osim, šef Stručnog štaba FK Željezničar, te Filip Erić, golman FK Željezničar.

Osim toga, usred press konferencije se ušetao Semir Štilić, koji je od danas novi/stari fudbaler Želje, te se nakon kratkog predstavljanja obratio medijima. 

Podsjećanja radi, Štilić u Želju dolazi nakon 11 godina igranja u inostranstvu. Semir Štilić je karijeru počeo upravo u klubu sa Grbavice, a u Željezničaru je igrao od 2005. do 2008. godine, kada odlazi u Lech Poznan. Osim Lecha, Štilić je igrao za Karpaty Lviv, Gaziantepspor, Wislu iz Krakova, APOEL i Wisla Plock. Svojevremeno je nastupao i za A reprezentaciju BiH.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Almir Biber
Montaža: Almir Biber

1
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.