18.8.2019. 9:38
0
"Vozila sam na 45 stepeni Celzijusa, a onda sam počela da osjećam hladnoću"
Za Source.ba portal govorila je višestruka prvakinja BiH, te najbolja bh. biciklistkinja, Lejla Tanović.

Sa Lejlom smo razgovarali o aktuelnoj sezoni, šta je sve preživjela, te koliko je zadovoljna postignutim rezultatima.

Govorili smo o biciklizmu, treniranju u Sarajevu, uslovima za brdski biciklizam u BiH, te naporima koje Lejla proživljava iz dana u dan kada je u pitanju ovaj vrlo zahtjevni sport.

Govorili smo o tome kako se ponaša tijelo jednog bicikliste, kakve sve kontrole prolazi, te sa kakvim se nedaćama Lejla do sada susretala.

Razgovarali smo i o utjecaju društvenih mreža na život sportaša u Bosni i Hercegovini, kao i o tome da je Lejla jedan od rijetkih sportista pored čijeg imena se nikada nije napisala nijedna ružna stvar, kada su u pitanju društvene mreže.

Uskoro (danas) pogledajte cijeli intervju sa našom najboljom biciklistkinjom, Lejlom Tanović.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Almir Biber
Montaža: Haris Ahbabović

 
0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.