19.8.2019. 15:22
3
Navijač Sarajeva koji je predložio da se Koševo dodijeli FK Sarajevo: Ja kao navijač ne bih volio da Sarajevo napusti stadion Koševo, ali, neće biti kraj svijeta ako odemo sa Koševa
Za Source.ba portal danas je govorio Semir Zilić, autor knjige "Bordo vremeplov" i navijač FK Sarajevo.

Sa Semirom smo govorili o njegovoj inicijativi da se stadion Asim Ferhatović Hase ustupi FK Sarajevo, te da klub sa Koševa bude vlasnik stadiona. Također smo razgovarali o akciji koju je predložio kada je u pitanju obnova našeg najvećeg stadiona.

Bilo je govora o problemu neigranja Sarajeva na svom stadionu, ko je kriv, koliko se krivica može pripisati Općini Centar Sarajevo, koliko NSBiH, te koliko klubu sa Koševa.

Razgovarali smo o alternativama kada je u pitanju stadion, te o ideji da se pronađe novo zemljište i da se gradi novi stadion.

Uskoro (sutra) na Source.ba portalu pogledajte cijeli intervju sa Semirom Zilićem, navijačem FK Sarajevo.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Almir Biber
Montaža: Haris Ahbabović

3
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.