12.9.2019. 14:27
5
"Čuo sam da je Dino Konaković dobio tu kartu, ali znam da je isti tu kartu i vratio, jer nije htio da je dobije gratis. Zadnji skup SDA u Zetri je naplaćen 2.000 KM, a odmah naredni skup je naplaćen 20.000 KM"
Kenan Magoda, direktor preduzeća "ZOI '84", obratio se danas medijima na press konferenciji.

Naime, Magoda je rekao da je u ovom preduzeću u proteklom periodu napravljen gubitak od milion maraka, a onda je pojasnio do kakvih saznanja je došao.

Govorio je o ski kartama koje su se dijelile besplatno, o krađama u ovom preduzeću, kao i stvarima koje je do sada prijavio.

U nastavku pogledajte najzanimljivije detalje sa današnje press konferencije Kenana Magode, direktora preduzeća "ZOI '84".

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Almir Biber
Montaža: Haris Ahbabović

5
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.