4.10.2019. 12:22
2
"SDA vrši pritisak na jednog efendiju, jer ne bi trebao dobiti od mene pare, pošto ja više nisam u SDA. Ako nisi SDA, onda nisi ni Bošnjak, ni musliman, ni vjernik, ne smiješ ništa"
Predsjedavajući Skupštine KS, Elmedin Dino Konaković, danas je se obratio medijima na press konferenciji koju je sazvao.

Konaković je govorio o utrošenim sredstvima Vlade KS, njegovog kabineta, kome je sve Vlada KS pomogla, te je odgovorio na "prozivke" od SDA.

Govorio je o njegovom odnosu sa nekadašnjom strankom, medijima, te izboru novog šefa/šefice KCUS-a.

U nastavku pogledajte najzanimljivije detalje sa današnje press konferencije Elmedina Konakovića, predsjedavajućeg Skupštine KS.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Almir Biber
Montaža: Haris Ahbabović

2
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.