1.11.2019. 17:15
1
Pitali smo Nedima kakav nas novembar očekuje i hoće li zima biti "paklena": Već naredne sedmice se pripremite za iznenađenje
Ušli smo u mjesec novembar, tako da se polagano možemo pripremati za hladne dane i zimu koja dolazi.

Za Source.ba portal danas je govorio Nedim Sladić, mladi meteorolog, koji nam je ispričao kakav nas novembar očekuje, kakva nas zima može očekivati, te koliko ćemo ove zime imati problema sa maglom.

Govorili smo o tome koliko je proteklo ljeto bilo pakleno, kakvi su meteorološki rekordi oboreni u Sarajevu i kakva su to bila odstupanja u odnosu na ranije periode.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Almir Biber
Montaža: Almir Biber

1
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.