10.1.2020. 16:07
1
"Doktor koji je operisao Dženana mi je rekao: 'Ovo nije saobraćajna nesreća, Dženan je ubijen tupim predmetom'. Namještanje je krenulo od KCUS-a, od Alisine amnezije do skrivanja ubice"
Prilikom završnih riječi advokat porodice Memić, Ifet Feraget, istakao je da je ovaj slučaj najveća pravosudna afera u BiH.

Podsjećanja radi, radi se o suđenju za ubistvo mladog Dženana Memića, a njegov otac, Muriz, godinama pokušava da dokaže da je njegov sin ubijen tupim predmetom, od strane drugih osoba, a da nije stradao u saobraćajnoj nesreći, kako se to želi prikazati.

Prije današnjih završnih riječi obje strane, kao i oštećenih, prezentiran je dopunjeni nalaz vještaka medicinske struke. Vještak medicinske struke Vlado Marković je, obrazlažući svoj nalaz, više puta ponovio kako su povrede na tijelu Dženana Memića nastale udarcem tupim predmetom, te je u potpunosti isključio mogućnost da je riječ o saobraćajnoj nesreći. 

Objava presude zakazana je u ponedjlejak 13. januara u 14:15 sati.

Danas je za Source.ba portal današnja dešavanja, očekivanja od presude, ponašanje ljudi iz Tužilaštva KS, ali i sve oko slučaja ubistva njegovog sina prokomentarisao Muriz Memić.

Novinar: Haris Ahbabović

 
1
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.