13.10.2020. 15:52
4
Nedžad Ajnadžić za Source o aferi "Asim" i izbacivanju Čampare, Općini koja je "10 puta važnija od drugih općina", FK Sarajevo i tome da li se kasno priključio odbrani BiH
Za Source.ba portal danas je govorio načelnik Općine Centar Sarajevo, Nedžad Ajnadžić.

Sa Ajnadžićem smo tokom intervjua govorili o tome šta je napravio kao načelnik Općine Centar u protekle četiri godine, te da li je uvjeren u novu pobjedu na lokalnim izborima.

Također smo razgovarali o stvari koje se tiču Stranke demokratske akcije, afera unutar SDA, kao i posljednjim dešavanjima oko Aljoše Čampare i njegovog isključenja iz stranke.

Bilo je govora o javnim nabavkama u Općini Centar tokom pandemije koronavirusa, ali i čestim prozivkama opozicionih političara na račun Ajnadžića da se kasno uključio u odbranu BiH tokom agresije na našu zemlju.

U nastavku pogledajte cijeli današnji intervju sa načelnikom Općine Centar, Nedžadom Ajnadžićem.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Kenan Ćemo
Montaža: Haris Ahbabović

 
4
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.