22.2.2021. 19:20
0
Potrkali smo se sa Ajlom Reizbegović, državnom rekorderkom i prvakinjom: Izađem u kafić jednom, dvaput sedmično, možda ni toliko. To nije nešto što me privlači!
Mlada Ajla Reizbegović govorila je danas za Source.ba portal.

U pitanju je mlada atletičarka i državna prvakinja, koja je nedavno oborila državni rekord na 60 metara.

Sa njom smo razgovarali o sportu, atletici, treniranju, ishrani, uspjesima, zadacima i ciljevima, te općenito životu i izlascima.

Također, nakon razgovora smo i sami "okušali" sreću protiv bh. rekorderke. Sve je išlo kao "po loju" u prvih 20-30 metara. Kasnije već nije. Pogledajte cijeli razgovor i video prilog na Source.ba portalu.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Kenan Ćemo
Montaža: Haris Ahbabović

 
0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.