5.3.2021. 10:29
2
Policija izlazi na ulice Sarajeva i sa 500 KM kažnjava sve one koji nemaju maske: Pitali smo ministra Katicu da li se "boji" da će građani tužiti policiju
Ministar unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Admir Katica izjavio je nakon jučerašnje sjednice Vlade KS, da će od danas na ulicama biti povećan broj policijskih snaga koje će kontrolirati provođenje novih epidemioloških mjera.

Dodao je i da će iz MUP-a KS raditi na mjerama implementaciji mjera zabrane okupljanja više od 30 osoba na otvorenom i više od deset osoba na privatnim zabavama i u tim smislu će preduzimati prekršajne sankcije koje su im na raspolaganju.

Katica je na pozvao građane da od danas poštuju naredbe i upozorenja policijskih službenika i da se stave u funkciju zdravlja svih stanovnika.

Za Source.ba portal danas je govorio upravo ministar Admir Katica. U nastavku poslušajte cijeli razgovor sa njim.

Novinar: Haris Ahbabović

2
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.