3.2.2016. 19:14
0
Pogledajte najavu za igricu "Fantasiam", koja nudi nevjerovatno lijep svijet i okoliš
Fantasiam je igra iz prvog lica, koja se bazira na eksploraciji i rješavanju zagonetki gdje igrač donosi odluke. Igra nudi nevjerovatno lijep svijet i okoliš, propraćen sa Slavenskom historijom, mitologijom i kulturom. Igra je pogonjena sa Unreal Enginom 4.

"U igri upravljate sa Vaclarom, polubogom, i postavljeni ste u ogromnom svijetu podjeljenom na više regija sa namjerom da otkrijete svoju pozadinu i priču, ali i pomognete Slavenskom narodu koji su prestrašeni i nalaze se u opasnosti zbog Bogova koji međusobno vode bitke", kaže Belmin Kozlić, koji stoji iza čitavog tima koji kreira navedenu video igru.

Igra se bazira na odlukama igrača, što znači da će biti ogroman broj zadataka kroz priču u kojima će igrači donositi odluke koje će uticati ishod svakog sljedećeg zadatka, ali i cjelokupne priče.

Pogledajte najavni teaser igrice koji je objavljen danas!

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.