2.8.2018. 9:56
0
Sve je spremno za PlaysBa Game Day!
Želite li da doživite vaše prvo LAN iskustvo? Da vi i vaš tim želite izaći iz online okoline i dokazati svoje vještine, te osvojiti veoma vrijedne nagrade dok se zabavljate? Association For Computing Machinery BiH, u saradnji sa Internacionalnim Burch Univerzitetom, organizuje najveći LAN u BiH 2018. godine, PlaysBa Game Day!
Pridružite se najvećem gaming eventu ove godine i uživajte u specijalnim nagradama i pogodnostima koje su pripremili sponzori manifestacije! 

Igre koje su na repertoaru ove godine su:
League of Legends
Hearthstone
Pro Evolution Soccer 2019.

Specijalitet ovog događaja, kako navode organizatori, je finale online PlaysBa CS:GO Lige! Najbolja 4 tima, koja su izborila plasman na LAN, će se suočiti u potrazi za titulom prvog PlaysBa prvaka! Cijeli proces turnira će biti streaman na https://www.twitch.tv/playsbaleague, te će te na taj način moći uživo pratiti takmičare i navijati za svoj omiljeni tim!

Nagrade za najbolje takmičare:
5 ASUS Cerberus Fortus miševa (Omron switches, customizable multicolor RGB LED lighting, DPI switch…)!
5 ASUS Cerberus Gaming podloga za miš!
5 ASUS Cerberus V2 Gaming slušalica!
5 EVEREST RAMPAGE CRASH Illuminated Gaming tastatura!
EVEREST RAMPAGE SGM-K77 Master Gaming Set (obuhvata miš, tastaturu, zvučnike i slušalice)!
Posebne custom PlaysBa majice, made by Bosnian Kingdom!
Utješne nagrade (PlaysBa gear, IBU gear)!

Mislite da je to sve? Pripremite se za još nešto! Karta za event košta 5 KM, te u tu cijenu ulazi i hrana i piće za event! Prijavite se još danas, na link http://pbl.ba/rezervisi-kartu/

Lokacija: Internacionalni Burch Univerzitet, zgrada A/B
Datum: 26.08.2018.
Početak: 10:00 sati
Raspoloženje: na najvišem nivou uz PlaysBa tim!

Link Facebook eventa: https://www.facebook.com/events/333568570517466/

Vidimo se tamo!
 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.