1.6.2019. 16:29
0
Za zombije nema mjesta u Call of Duty: Modern Warfare
Call of Duty je izvorno bio realističan u prezentaciji ratovanja te je primjerice prikazivao stradanje životinja i civila. No, u novije vrijeme Call of Duty je u sklopu naknadnog sadržaja imao i vanzemaljce i zmajeve i nedavno letećeg konja koji ispucava munje.

Ako smatrate da takvim pojavama nije mjesto u jednoj ratnoj pucačini, onda imamo dobru vijest – ovogodišnji Modern Warfare neće imati ništa slično tome.

– Mi nastojimo stvoriti autentičan, realističan ugođaj svijeta. Pri tome nemamo fleksibilnost da u taj svijet ubacimo zombije. To bi kompromitiralo osjećaj igranja u svijetu koji se bavi današnjim sukobima i stvarima s kojima se čovječanstvo suočava – pojasnio je redatelj SP kampanje Jacob Minkoff.

Ovo zapravo i ne čudi jer zombiji nikada nisu bili dio Modern Warfare igara. No, to ne znači da bez zombija neće biti kooperativnog igranja jer će neka vrsta toga postojati i ove godine, prenosi noob.ba.


(Amila Alijagić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.