14.7.2019. 19:55
0
Stiže gameplay za Marvel’s Avengers
Nakon nekoliko godina čekanja, Square Enix je na ovogodišnjem E3 sajmu konačno predstavio Marvel’s Avengers projekat i to kroz zanimljivi trailer koji govori o A-Danu i događajima zbog kojih su ljudi izgubili veru u superheroje.

E3 prezentacija je bila posvećena samo priči i tehničkim detaljima, dok se malo toga otkrilo o aspektu gejmpleja, piše play.co.rs.

Na svu sreću, do dolaska novih detalja nećemo morati da čekamo preterano puno, jer je Square Enix njegovu premijeru zakazao već za 18. juli, na San Diego Comic-conu.

Iz kompanije poručuju da će prikaz gejmpleja biti samo za posetioce, što znači da neće postojati stream koji će to prenositi širom sveta. Gameplay će verovatno biti pušten onlajn nešto kasnijeg datuma.

Prije svega se nadamo da će nam se gameplay dopasti i da će izazvati pozitivnu reakciju publike, a ne negativnu kao onu prema dizajnu karaktera, prenose Nezavisne.


(Amila Alijagić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.