21.9.2016. 21:12
0
Morate prekinuti sređivanje fotografije? Instagram ima rješenje kako da vam urađeno ne propadne
FOTO: Instagram
Koliko puta vam se desilo da ste počeli da sređujete fotku na Instagramu, ali ste morali da prekinete tu operaciju i sve vam je palo u vodu? Više se ta noćna mora neće dešavati.

Instagram je pokrenuo novu opciju "Save Draft", koja vam omogućava da sve što ste uradili sačuvate u bilo kom trenutku obrade, pa se kasnije vratite i dovršite započeto.

Korištenje funkcije je prilično jednostavno. Kada ste dodali sve što želite, samo se vratite korak u nazad i pritisnte "Save Draft". Kada želite da postavite tu fotografiju, potrebno je da uradite ono što ste inače radili prilikom objave fotografija, potom odete na "Library" i tu pronađete "Draft", prenosi 24sata.


(Anesa Agović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.