9.6.2017. 8:18
0
Danas u BiH 30 stepeni Celzijusa
U Bosni i Hercegovini sunčano vrijeme uz malu do umjerenu naoblaku.

Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 6 i 11, na jugu zemlje od 13 do 17 stepeni Celzijusa. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 24 i 28, na jugu zemlje do 30 stepeni.

Biometeorološke prilike su povoljne. Više svježine tokom noći i jutra, uz miran san, ugodno će djelovati na većinu populacije. Danju toplije, uz izraženiji osjet sparine tokom poslijepodneva. Neophodno je posvetiti pažnju zaštiti od UV zračenja tokom sunčanijih perioda.

U subotu, pognozira se povećanje oblačnosti sa zapada koje će preći preko Bosne i Hercegovine i usloviće slabu kišu u drugoj polovini dana. Padavine većinom u Bosni, a u Hercegovini u večernjim satima lokalno može pasti malo kiše. Vjetar slab sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 9 i 13, na jugu od 14 do 18 stepeni Celzijusa. Najviša dnevna temperatura zraka između 24 i 28, na jugu zemlje do 30 stepeni Celzijusa.

U nedjelju, dio prijepodneva je moguć i pretežno oblačan. U drugom dijelu dana umjerena naoblaka, na jugu vedro. Vjetar umjerene jačine sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 11 i 15, na jugu od 15 do 19 stepeni Celzijusa. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 23 i 27, na jugu do 29 stepeni Celzijusa.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.