18.6.2017. 8:18
0
Usporen saobraćaj na dionicama Bradina - Konjic, Tuzla - Kalesija i Jablanica - Mostar
Na putevima u BiH ovoga jutra saobraćaj se odvija uz slabiji promet vozila, po suhom i mjestimično vlažnom kolovozu. Vozačima skrećemo pažnju na moguće sitnije odrone zemlje ili kamenja. Apelujemo na vozače da voze opreznije, uz obavezno poštivanje svih saobraćajnih propisa.

U toku su radovi na redovnom održavanju na dionici magistralnog puta M-17 Jablanica-Mostar. Danas se u Donjoj Jablanici, saobraća usporeno, jednom trakom.

Zbog radova se sporije saobraća i na dionicama magistralnih puteva: M-17 Bradina-Konjic, M-4 Tuzla-Kalesija, M-16 Bugojno-Kupres i M-6.1 Karlov Han-Kolo, kao i magistralnim putevima na području Živinica (M-18) i Sanskog Mosta (M-15).

Zbog održavanja brdske auto trke, danas (18.06) tokom dana najavljena je obustava saobraćaja na regionalnom putu Pale-Jahorina. Za vrijeme obustave vozači mogu koristiti put preko Podgraba.

Na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.

(BIHAMK)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.