26.6.2017. 12:30
0
U BiH tokom dana postupno povećanje oblačnosti
U Bosni i Hercegovini danas će biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme.

Tokom dana očekuje se  postupno povećanje oblačnosti s kišom, pljuskovima i grmljavinom u većem dijelu BiH.

Na krajnjem jugu bit će bez padavina. U centralnim i istočnim područjima Bosne moguće je i izraženije grmljavinsko nevrijeme, a uz jake udare vjetra, postoje uvjeti i za pojavu grada.

Krajem dana padavine će polako prestajati, uz postepeno razvedravanje. Vjetar u Bosni slab, sjevernog i sjeveroistočnog smjera, a u Hercegovini slab do umjeren, zapadni. Najviša dnevna temperatura od 25 do 30, na jugu od 31 do 34 stupnja.

Prijepodne u Bosni je bilo umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini sunčano uz malu oblačnost. 

Temperature u 11.00 sati: Bjelašnica 14 stupnjeva, Ivan-sedlo 21, Sokolac 22, Bugojno, Gradačac, Sarajevo, Srebrenica i Tuzla 23, Banja Luka, Bihać, Bijeljina i Livno 24, Doboj, Prijedor, Sanski Most i Zvornik 25, Neum i Zenica 26, Grude i Trebinje 29, Mostar 33 stupnja, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(Fena/Alen Avdić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.