6.12.2017. 8:09
0
U BiH sunčano uz malu oblačnost
U Bosni i Hercegovini danas će preovladavati pretežno sunčano vrijeme uz malu oblačnost.

U centralnim i istočnim područjima Bosne bit će dugotrajne magle ili niskih oblaka. Vjetar slab, u Bosni južnog i jugozapadnog smjera. U Hercegovini vjetar sjevernog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka između 4 i 10 stepeni. U mjestima s dugotrajnom maglom ili niskim oblacima temperatura par stepeni i niža.

U Sarajevu magla i niska oblačnost koja će se postepeno smanjivati. Najviša dnevna temperatura oko 4 stepena. 

U centralnim i istočnim područjima zemlje jutros je bilo magle i niskih oblaka, a u ostalim djelovima pretežno vedro.

Temperature zraka u 07.00 sati: Drvar -7 stepeni, Bjelašnica, Livno i Sokolac -6, Ivan Sedlo -5, 
Bugojno, Prijedor, Sanski Most i Široki Brijeg -4, Grude, Jajce i Sarajevo -3, Banja Luka, Bihać i Zenica -2, Mostar i Tuzla -1, Brčko, Doboj i Srebrenica 0, Trebinje i Zvornik 1, Bijeljina i Gradačac 2 stepena.

Atmosferski pritisak u Sarajevu je iznosio 957 milibara, za 5 milibara je viši od normalnog i sporo opada, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH. 

(Fena/Alen Avdić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.