29.1.2018. 8:35
0
U BiH danas sunčano vrijeme, dnevna temperatura do 13 stepeni
U Bosni i Hercegovini danas će većinom preovladavati pretežno sunčano vrijeme.

Prijepodne će biti magle ili niske naoblake po kotlinama u centralnim i istočnim područjima Bosne, Krajini, sjeveru i sjeveroistoku Bosne. Vjetar u Bosni slab južnog smjera. U Hercegovini vjetar slab sjeveroistočnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 7 i 13 stepeni.

U Sarajevu sunčano. Najviša dnevna temperatura zraka oko 8 stepeni.

U Bosni i Hercegovini jutros je pretežno sunčano vrijeme. Magle ili niske naoblake ima po kotlinama u centralnim i istočnim područjima Bosne, Krajini, sjeveru i sjeveroistoku Bosne. 

Temperature zraka u 07.00 sati: Bugojno i Livno -4 stepena, Grude, Jajce i Tuzla -3, Bihać, Bjelašnica, Gradačac, Sanski Most, Široki Brijeg i Zenica -2, Banja Luka, Bijeljina, Doboj, Prijedor, Sarajevo i Srebrenica -1, Brčko i Zvornik 1, Mostar i Trebinje 3 i Neum 6 stepeni.

Atmosferski pritisak u Sarajevu iznosi 959hPa, za 15hPa je veći od normalnog i opada, saopćeno je iz federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.