16.3.2018. 8:30
1
Ovo su ulice u kojima danas neće biti vode
Danas će zbog popravke kvarova na vodovodnoj mreži dolaziti do poremećaja u vodosnabdijevanju  u sljedećim naseljima:Cicin Han, Barice, Aneks,Bjelašnica(Babin do),te u ulicama:Andreja Andrejevića, Akifa Šeremeta, Rudolfa Rude Tomića, Šefika Dorića, Omladinskih radnih brigada, Ključka, Zaima Šarca, Bjelave.

U toku dana, doći će do kratkotrajnog isključenja snabdijevanja vodom zbog popravke kvarova u šahtovima u sljedećim ulicama:Trg djece Dobrinje,Bašića sokak,Mula Mustafe Bašeskije,Amira Krupalije,Cap Anamur,Senada Poturka Senčija.

Očekuje se stabilizacija u vodosnabdijevanju oko 17h.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.