26.4.2018. 9:10
0
U BiH sunčano, krajem dana mogući pljuskovi
U Bosni i Hercegovini jutros je vedro.
Temperature zraka u 08.00 sati: Kupres 6 stepeni, Bjelašnica 7, Bugojno, Sokolac 10, Ivan-sedlo, Jajce, Livno, Srebrenica 11, Sanski Most 12, Sarajevo, Tuzla, Zenica 13, Grude, Široki Brijeg, Zvornik 14, Banja Luka, Doboj, Trebinje 15, Bijeljina, Mostar 16, Brčko, Neum 17, Gradačac 18 i Bihać 20 stepeni.

U Bosni i Hercegovini danas će preovladavati sunčano vrijeme.

Poslijepodne ili u večernjim satima doći će do umjerenog porasta naoblake u Bosni što može usloviti lokalne pljuskove. Vjetar će biti slab do umjere zapadni i jugozapadni. Poslijepodne vjetar u skretanju na sjeverni i sjeveroistočni. Dnevne temperature od 23 do 30 stepeni.

U Sarajevu će biti sunčano. Prema kraju dana ili u večernjim satima su mogući lokalni pljuskovi. Dnevna temperatura oko 26 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH. 

(Fena/Alen Avdić)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.