4.6.2018. 14:36
0
U BiH sutra umjereno oblačno i sunčano s kišom i pljuskovima
U Bosni i Hercegovini sutra će preovladavati malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme.

Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Od sredine dana doći će do postepenog povećanja oblačnosti. Tokom dana bit će nestabilno vrijeme s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Padavine će biti poslijepodne i u večernjim satima. Lokalno postoje uvjeti i za pojavu grada. Vjetar u Bosni slab do umjeren sjeverozapadnog smjera, a u Hercegovini umjereno jugo. Jutarnja temperatura od 14 do 20, na jugu od 18 do 23, a najviša dnevna temperatura od 26 do 32 stepena.

U Sarajevu sutra će biti malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Tokom poslijepodneva, na području grada se očekuju pljuskovi i grmljavina. Jutarnja temperatura oko 14, a najviša dnevna temperatura oko 28 stepeni.

Temperature zraka u 14.00 sati: Bjelašnica 12 stepeni, Ivan-sedlo 20, Sokolac 21, Livno i Sarajevo 26, Bugojno, Bileća i Srebrenica 27, Bihać, Gradačac, Jajce, Tuzla i Trebinje 28, Grude, Sanski Most, Široki Brijeg, Doboj i Zvornik 29, Brčko, Mostar, Stolac, Banja Luka, Bijeljina i Prijedor 30, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(Fena/Alen Avdić)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.