7.8.2018. 8:08
0
Stanje na putevima
Magla ovoga jutra smanjuje vidljivost u kotlinama i uz riječne tokove, pa se vozači pozivaju na oprezniju vožnju.

Na dionicama koje prolaze kroz usjeke, kao i preko planinskih prijevoja upozorava se na moguće sitnije odrone zemlje ili kamenja.

Na dionici autoputa A-1 Sarajevo sjever-Lepenica, zbog sanacije klizišta, saobraćaj je u tunelu Igman kao i na mjestu radova (Ban Brdo), preusmjeren iz vozne u preticajnu traku.

Radovi se izvode i na magistralnim putevima: M-18 Olovo-Kladanj (Karaula), M-16 Jajce-Banja Luka, M-6 Domanovići-Stolac i M-14 Srbljani-Bosanska Krupa.

Na ovim dionicama, saobraća se sporije uz obavezno poštivanje privremeno postavljene signalizacije.

Pojačana je frekvencija vozila na izlazu iz BiH na GP Izačić. Na ostalim graničnim prijelazima zadržavanja za sada nisu duža od 30 minuta.

Zbog izvođenja radova na području Hrvatske, do daljnjeg je obustavljen saobraćaj na GP Bosanski Novi-Dvor.

Zbog minerskih radova u Hrvatskoj, danas će u vremenu od 16.00 do 17.00 sati, doći do obustave saobraćaja u blizini graničnog prijelaza Gornji Brgat-Ivanica, saopćeno je iz BIHAMK-a.

(FENA)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.