10.8.2018. 16:12
0
U ovim sarajevskim ulicama za vikend neće biti vode
Sutra, 11.08.2018.godine, planirana je popravka kvarova na vodovodnoj mreži, te je moguće da će dolaziti do poremećaja vodosnabdijevanja  u sljedećim ulicama/naseljima:

Dr. Irfana Ljubijankića, Saita Orahovca, Tuzlanska, Tuzlanska čikma, Osik, Hendekuša, Karamušići,Marija Mikulića, Antuna Hangija, Braće Begić, a u noćnom terminu od 22:00h do 05:00h doći će do prekida u vodosnabdijevanju centralnog dijela Ilidže, Butmira i Donjeg Kotorca.

U nedjelju, 12.08.2018. godine, planirana je popravka kvarova na vodovodnoj mreži, te je moguće da će dolaziti do poremećaja vodosnabdijevanja u sljedećimulicama: Kovačevac, Stanjevac, Rudnik, Rukodol, Kobiljača, Mekote, Mratnjevače,Bihaćka, Bulevar Meše Selimovića,Paromlinska,Malta, Ferde Hauptmana, Nedima Filipovića.

U ponedjeljak,13.08.2018. godine, planirana je popravka kvarova na vodovodnoj mreži, te je moguće da će dolaziti do poremećaja vodosnabdijevanja u sljedećim naseljima/ulicama: Alipašino polje - A faza,Orahov brijeg, Krivoglavci, Osik, Bulevar Meše Selimovića,Ante Babića, Aleja Bosne Srebrene, Ramiza Salčina, Zmaja od Bosne, Envera Šehovića, Donji Hotonj, Barice, Mitra Šućura, Kolodvorska, Saliha Udžvalića.

Također, planirani su radovi u sklopu aktivnosti NRW projekta, a što podrazumijeva ugradnju mjerno regulacione opreme (mjerača protoka) na profilu DN 300 mm na Rezervoaru „Vogošća II“, te će u periodu od 9:00 do 16:00 h dolaziti do poremećaja u vodosnabdijevanju u naseljima: Semizovac,Svrake,Poturovići,Ljubina,Nebočaj,Krivoglavci,Donja Vogošća,Uglješićite u ulicama:Igmanska(Dom Zdravlja „Vogošća“),Jošanička(WOG Centar),Akifa efendije Biserovića,Braće Kršo,Samira Gradišića,Ahmeda Rizve,Feriza Merzuka,Spasoje Blagovčanina.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.