30.10.2018. 8:05
0
Prognoza vremena za utorak
Jutros je u na istoku, jugoistoku Bosne, kao i na istoku i jugoistoku Hercegovini pretežno oblačno vrijeme sa kišom u većini područja. U ostatku naše zemlje pretežno sunčano.

Temperature zraka u 07 sati (°C): Bjelašnica 2; Ivan Sedlo 10; Livno, Sokolac 12; Bugojno, Široki Brijeg 13; Gradačac, Grude, Jajce, Sarajevo, Zenica 14; Mostar, Srebrenica, Trebinje 15; Bijeljina, Brčko, Doboj, Prijedor, Stolac, Tuzla 16; Bihać, Neum, Sanski Most 17; Banja Luka 18;

Danas će dio prijepodneva na istoku i sjeveroistoku Bosne, kao i na istoku Hercegovini preovladavati pretežno oblačno vrijeme sa kišom, uz postepeni prestanak padavina i razvedravanje tokom dana. U ostatku naše zemlje sunčano. Vjetar prije podne uglavnom umjeren južni i jugozapadni, povremeno sa jakim udarima. U drugom dijelu dana vjetar u slabljenju. Dnevne temperature od 16 do 22, na jugu do 24 °C. 

U Sarajevu jutro oblačno sa kišom. U ostatku dana prestanak padavina i razvedravanje. Dnevna temperatura oko 18 °C. 


(FHMZ)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.