13.11.2018. 11:46
1
Stižu nam snijeg i minusi
Stabilno vrijeme bez padavina prognozira se do 21. novembra, a već od 22. očekuju se slabe padavine sve do kraja prognoznog perioda 27. novembra, objavljeno je na stranici Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Padavine u vidu kiše izgledne se na jugu zemlje, a snijeg se prognozira na planinama Bosne, dok je u centralnim i istočnim krajevima moguć i u nižim predjelima.

Od 12. do 14. novembra jutarnje temperature kretat će se od 2 do 7 u Bosni, a u Hercegovini od 5 do 10 stepeni. Očekivane dnevne temperature zraka u Bosni kretat će se od 10 do 15, a u Hercegovini od 16 do 21 stepen.

Osjetan pad temperatura uslijedit će od 15. novembra. Jutarnje vrijednosti temperatura u Bosni kretat će se od -3 do 2 stepena, a u Hercegovini od 2 do 7 stepeni. Dnevne temperature zraka u Bosni se prognoziraju od 5 do 10, a u Hercegovini od 10 do 15 stepeni.


(Lejla Trle) 

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.