16.12.2018. 9:06
0
U BiH danas oblačno vrijeme sa slabim snijegom
U Hercegovini jutros preovladava vedro, a u Bosni pretežno oblačno vrijeme. Ponegdje na istoku i sjeveroistoku Bosne pada slab snijeg.
Temperature zraka u 07 sati (°C): Bjelašnica -14; Ivan Sedlo, Livno -7; Sokolac -6; Bihać -5; Bugojno, Sarajevo -4; Sanski Most -3; Banja Luka, Gradačac, Široki Brijeg, Srebrenica, Tuzla -2; Bijeljina -1; Brčko, Trebinje 0; Mostar 2; Neum 3.

Danas će u Hercegovini preovladavati vedro. U Bosni pretežno oblačno, uz postepeno razvedravanje tokom dana. Vjetar u Bosni slab promjenljivog smjera, a u Hercegovini slaba bura. Maksimalne dnevne od -3 do 3, na jugu od 4 do 9 stepeni.

U Sarajevu veći dio dana pretežno oblačno vrijeme. Najviša dnevna temperatura oko -1 stepen.

(Alen Avdić)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.