12.2.2019. 8:15
0
U BiH oblačno, na Bjelašnici minus 11 u Neumu devet stepeni
Temperature zraka u 07.00 sati: Bjelašnica -11 stepeni, Banja Luka, Sanski Most i Sarajevo 0, Bihać, Bugojno i Livno 1, Drvar, Jajce i Tuzla 2, Gradačac i Zenica 3, Brčko 4, Trebinje 5, Grude i Široki Brijeg 6, Mostar, Stolac 7 i Neum 9 stepeni.

Atmosferski pritisak u Sarajevu iznosi 943hPa, za 1hPa je manji od normalnog i raste.

U Bosni će danas biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini prijepodne postepeno razvedravanje. U Bosni lokalno može pasti malo kiše u nizinama ili snijega u višim područjima. Vjetar umjeren i jak sjevernog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 1 i 6, na jugu zemlje do 11 stepeni.

U Sarajevu djelomično vedro. Najviša dnevna temperatura zraka oko 2 stepena, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH.

(FENA / Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.