20.2.2019. 8:08
0
U BiH sunčano uz malu oblačnost, magla po kotlinama i uz riječne tokove
U Bosni i Hercegovini jutros je sunčano uz malu oblačnost. Po kotlinama i uz riječne tokove bilo je magle ili niskih oblaka.

Temperature zraka u 07.00 sati: Drvar -6 stepeni, Bjelašnica i Livno -5, Bugojno -4, Jajce, Sanski Most i Zenica -3, Široki Brijeg -2, Bihać -1, Ivan sedlo i Sarajevo 0, Grude i Tuzla 1, Mostar 2, Gradačac i Neum 6 stepeni.

Atmosferski pritisak u Sarajevu iznosio je 949 milibara, za 7 milibara je viši od normalnog i sporo raste.

U Bosni i Hercegovini danas se očekuje sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. U jutarnjim satima, po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Tokom dana, postupno povećanje oblačnosti. Vjetar slab, mijenja smjer na istok i sjeveroistok. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 6 i 12, a jugu do 15 stepeni. 

U Sarajevu sunčano vrijeme uz malu oblačnost. Tokom dana, postupno povećanje oblačnosti. Najviša dnevna temperatura oko 11 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH.

(Fena/Alen Avdić)

 
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.