18.6.2019. 8:09
0
Prognozna vremena za utorak
Danas u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima, ponegdje u sjeveroistočnim područjima može pasti i malo kiše.

Tokom dana, u većem djelu zemlje sa kišom, pljuskovma i grmljavinom. Uz kišu moguća je i pojava grada. Vjetrar slab, na momente i umjeren sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura od 13 do 18, na jugu do 21, a najviša dnevna od 22 do 28, na jugu do 31 stupanj. 

U Sarajevu pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana, nestabilno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Jutarnja temperatura 14, a najviša dnevna oko 24 stupnja. 


(FHMZ)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.