14.7.2019. 8:15
0
Prognoza vremena za nedjelju
Jutros je u Hercegovini vedro, a u Bosni pretežno oblačno vrijemme. Ponegdje u centralnim i istočnim područjima Bosne je zabilježena kiša.

Temperature zraka u 08 sati (°C): Bjelašnica 5; Ivan Sedlo, Sokolac 10; Sarajevo 12; Bihać, Bugojno 13; Tuzla 14; Srebrenica 15; Banja Luka, Doboj, Gradačac, Livno, Prijedor, Sanski Most 16; Bijeljina, Brčko 17; Široki Brijeg 18; Trebinje 19; Grude, Mostar, Neum 20;

Danas će u većem dijelu Bosne preovladavati pretežno oblačno vrijeme.Tokom dana ponegdje u centralnim, istočnim i sjeveroistočnim područjima Bosne sa povremenom kišom ili lokalnim pljuskovima. U drugom dijelu dana očekuje se postepeno razvedravanje. U Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu oblačnost.Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeverozapadni. Dnevne temperature od 18 do 24, na jugu do 28 °C. 

U Sarajevu prije podne pretežno oblačno vrijeme sa kišom. U drugom dijelu dana se očekuje djelimično smanjenje oblačnosti. Dnevna temperatura oko 19 °C. 


(FHMZ)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.