4.9.2020. 22:50
0
Evo kakvo nas vrijeme sutra očekuje
U Bosni i Hercegovini sutra se očekuje sunčano vrijeme. Prijepodne po kotlinama centralne i istočne Bosne je moguća magla i niska naoblaka. Vjetar slab u Bosni istočni i sjeveroistočni, a u Hercegovini, veći dio dana, jugozapadni. Jutarnja temperatura kretat će se od 11 do 17, na jugu do 22, a dnevna od 26 do 32 stepena.

U Sarajevu će biti sunčano. Jutarnja temperatura iznosit će oko 12, a dnevna oko 26 stepeni.

U BiH danas je bilo sunčano vrijeme. Prijepodne po kotlinama centralne i istočne Bosne je bilo magle i niske naoblake.

Temperature zraka u 14 sati: Bjelašnica 5, Ivan-sedlo 18, Sarajevo 20, Srebrenica 21, Bugojno, Gradačac 22, Drvar, Livno, Tuzla 23, Bihać, Jajce, Sanski Most, Zvornik 24, Banja Luka, Bijeljina, Prijedor, Zenica 25, Široki Brijeg 27, Grude, Mostar, Stolac 28, Neum i Trebinje 29, saopćeno je iz Federanog hidrometeorooškog zavoda BiH.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.