7.11.2020. 8:48
0
Jutros u Hercegovini i na zapadu Bosne vedro, u ostatku zemlje niska naoblaka
Jutros u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne pretežno vedro. U ostatku Bosne preovladava magla i niska naoblaka.

Temperature zraka u 07 sati: Livno -2; Grude 1; Široki Brijeg i Tuzla 2; Ivan-Sedlo 4; Bugojno, Gradačac i Sarajevo 5; Zenica 6; Bihać i Sanski Most 9; Mostar i Neum 13 stepeni Celzijusa.

Atmosferski pritisak u Sarajevu iznosi 956 hPa, za 12 hPa je viši od normalnog i lagano raste. 

Danas će u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne preovladavati vedro. U ostatku Bosne sa uglavom maglom i niskom naoblakom, uz postepeno razvedravanje tokom dana. Vjetar slab istočni i sjeveroistočni. Dnevna temperatura od 10 do 16, na jugu od 16 do 21 °C.

U Sarajevu pretežno sunčano vrijeme. Dnevna temperatura oko 12 °C, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.


(FENA) 

BiH
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.