19.9.2021. 8:57
0
Danas obustava saobraćaja u čak 18 ulica u Sarajevu zbog Run Festa
Ministarstvo saobraćaja Kantona Sarajevo odobrilo je Udruženju građana „Maraton“ privremenu izmjenu režima saobraćaja danas u 18 sarajevskih ulica, i to: Ferhadija, Maršala Tita, Zmaja od Bosne, Halida Kajtaza, Hiseta, Hamze Hume, Terezija, Vrbanja, Vilsonovo šetalište, Topal Osman paše, Zvornička, Grbavička, Zagrebačka, Obala Kulina bana, Telali, Mula Mustafe Bašeskije, Zelenih beretki i Branilaca Sarajeva radi održavanja manifestacije „Run Fest“.

Privremena izmjena režima saobraćaja je od 08.00 do 12.00 sati, odnosno etapna obustava saobraćaja, osim za vidljivo označenih i/ili najavljenih vozila organizatora kao i vozila iz člana 125. i 126. Zakona o osnovama sigurnosti saobraćaja na putevima u BiH.

(NAP)

Sarajevo
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.