25.9.2021. 16:45
0
U BiH sutra sunčano, krajem dana naoblačenje
U Bosni i Hercegovini sutra se očekuje sunčano vrijeme. U jutarnjim satima po kotlinama Bosne može biti magle. Poslije podne porast naoblake u Krajini, a do kraja dana ili tokom noći i u ostatku zemlje.

U večernjim satima lokalno slaba kiša na području sjeverozapadne Bosne. Vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura od 10 do 16, na jugu do 18, a dnevna od 25 do 31 stepen Celzijusa.  U Sarajevu sunčano. Porast naoblake prema kraju dana. Jutarnja temperatura oko 12, dnevna oko 28 stepeni.  Danas je u Bosni i Hercegovini bilo pretežno vedro.


Temperature zraka u 14 sati: Bjelašnica 12; Ivan-sedlo 20; Sokolac 22; Livno, Srebrenica 23; Bugojno, Grude, Neum 24; Sarajevo, Trebinje 25; Banja Luka, Bihać, Gradačac, Prijedor, Sanski Most, Tuzla 26; Bijeljina, Doboj, Mostar i Zenica 27 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.


(Amer Mujezinović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.