20.10.2021. 16:39
0
Sutra novi radovi u Sarajevu: U ovim sarajevskim ulicama neće biti vode
U okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema u Sarajevu, sutra su planirani radovi na popravkama kvarova.

Radi se ulicama: Sarajevskih gazija, 14. septembar, Dragana Kulidžana, Trg Sarajevske olimpijade, Kodžina, Garaplina, Huremuša, Firdusbegova, Nikole Šopa, Trg Oteškog bataljona, Mustafe Behmena, Bjelavica, Toka i Talirevića.

- Okončanje radova očekuje se u poslijepodnevnim satima – saopćeno je iz VIK Sarajevo.

Također, u sklopu Projekta EBRD-a, za 21. oktobar 2021. godine od 9 sati planirani su radovi na izgradnji mjerno regulacionog šahta i ugradnji opreme u ulici Hadži-Bešireva.

U sklopu planiranih radova, doći će do prekida u vodosnabdijevanju u slijedećim ulicama: Bardakčije, Strmac, Himze Polovine, Šekerova, Hadži-Mehmedova, Safeta Pašalića, Jovana Bijelića, Ismeta Mujezinovića, Ahmeda Muratbegovića, Rušida Prgude i Nusreta Fazlibegovića.

- Do poremećaja u vodosnabdijevanju (pada pritiska) doći će u ulicama: Višnjik, Bjelave, Asima Ferhatovića i Zaima Šarca.

Ukoliko se radovi budu odvijali planiranom dinamikom-izvođač radova Unioninvest doo planira završetak radova u večernjim satima.

Za sve informacije možete se obratiti našem Dispečerskom centru na brojeve telefona 033 210 707 i 033 220 435.

Molimo potrošače za razumijevanje – stoji u saopćenju VIK-a.

(H. Ahbabović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.