13.12.2021. 9:09
0
Ekipe Vodovoda na terenu, pročitajte gdje će u Sarajevu vršiti radove
Normalizaciju u vodosnabdijevanju očekujemo po okončanju radova u poslijepodnevnim satima.

U okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema danas će se izvoditi radovi na popravkama kvarova u slijedećim ulicama: Edhema Mulabdića, Ahmeda Ljubunčića, Gliše Jankovića, Drinska, Dolačka, Rajlovačka cesta, Velika aleja, Krste Hegedušića, Mliništa, Husinjska, Isaka  Samokovlije, Velešići, Blagovac III, Skendera Kulenovića, Donji Hotonj, Dr. Jusufa Tanovića,  Boraca Zlatišta, Brezanska, Drinska, Pofalićka, Alifakovac, Radenka Abazovića, Džemala Bijedića, 
Mustafe Muje Pašića i Muvedina Ramovića. 


Također, u sklopu realizacije Projekta rekonstrukcije pumpnih stanica koji se finansira iz kredita EBRD, za danas od 08:00h, planirani su radovi na zamjeni hidromašinske opreme u PS „Alipašin most“, izvođač radova Unioninvest d.d. Sarajevo. 


Zbog navedenog, doći će do poremećaja (pada pritiska) a na višim kotama i do prekida u  vodosnabdijevanju naselja: Koševsko brdo, Bare (Šip), Ciglane, Crni Vrh, Gorica, Velešići, Pofalići, Hum brdo, Gornji Velešići, te ulica: Alipašina, Bolnička, Koševo, Patriotske Lige, Zahira Panjete, Orlovačka, Drinska, Fra Matije Divkovića, Skopljanska, Armije RBiH-a i Ivanjska, saopćeno je iz KJKP Vodovod i kanalizacija d.o.o. Sarajevo.


Normalizaciju u vodosnabdijevanju očekujemo po okončanju radova u večernjim satima.
Za sve informacije možete se obratiti Dispečerskom centru na brojeve telefona 033 210 707 i 033 220 435.



(Amer Mujezinović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.