18.12.2021. 8:34
0
U Bosni kiša, susnježica i snijeg
FOTO: Nap.ba
U Bosni danas pretežno oblačno vrijeme. U nižim područjima centralne, istočne i sjeverozapadne Bosne sa kišom ili susnježicom, a u višim područjima sa snijegom. U Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu oblačnost i vjetrovito.

Na krajnjem sjeveru Hercegovine, uz nešto više oblaka, moguće je i provijavanje slabog snijega.  Poslije podne prestanak padavina. Vjetar u Bosni slab do umjeren sjevernog smjera, a u Hercegovini umjerena do pojačana bura.

Jutarnja temperatura od -3 do 3, na jugu do 6, a najviša dnevna od -1 do 5, na jugu od 6 do 10 stepeni.

U Sarajevu oblačno vrijeme. Tokom dana sa susnježicom i snijegom. Jutarnja temperatura oko 0, a najviša dnevna oko 3 stepena.


(Amer Mujezinović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.