24.1.2022. 14:22
0
Na Bjelašnici danas izmjereno minus 17 stepeni
U Bosni i Hercegovini danas je preovladavalo sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost.

Temperature zraka izmjerene u 13.00 sati: Bjelašnica -17; Sokolac -6; Sarajevo i Srebrenica -3; Bugojno, Jajce i Livno -2; Gradačac i Tuzla -1; Drvar 0; Banja Luka, Bihać, Bijeljina, Doboj, Zenica i Zvornik 1; Prijedor, Sanski Most i Trebinje 2; Mostar 4 i Neum 6 stepeni.


Sutra će u Hercegovini biti sunčano. U Bosni sunčano prijepodne. U drugom dijelu dana u Bosni umjereno povećanje oblačnosti sa sjevera. Vjetar slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -16 i -10, na jugu zemlje od -5 do -1 stepen. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između -4 i 1, na jugu zemlje do 7 stepeni.


U Sarajevu će biti pretežno sunčano veći dio dana. Povećanje oblačnosti poslije podne. Jutarnja temperatura zraka oko -15, a najviša dnevna oko -2, stepena, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.



(Amer Mujezinović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.