1.1.2023. 19:16
0
I dalje gužve na graničnim prelazima: Evo gdje je pojačan promet vozila
Iako je iza nas doček Nove godine, na pojedinim graničnim prijelazima i dalje ima gužve.

Pojačan je promet vozila na izlazu iz Bosne i Hercegovine na graničnim prelazima Izačić, Velika Kladuša i Bosanska Gradiška, saopćeno je iz Bosanskohercegovačkog auto-moto kluba (BIHAMK).

Na ostalim graničnim prelazima zadržavanja za sada nisu duža od 30 minuta.

Zbog novogodišnjih praznika do 4. januara 2023. godine do 24 sata zabranjen je prevoz eksplozivnih materija na teritoriji Bosne i Hercegovine, na teritoriji bh. entiteta RS do 3. januara do 24 sata.

"Kolovoz je mjestimično vlažan, a pažnju skrećemo na učestale odrone zemlje ili kamenja. Na svim dionicama savjetujemo opreznu vožnju, prilagođenu uslovima na putu. Napominjemo da je posjedovanje zimske opreme zakonski obavezno", naveli su iz BIHAMK-a.

(A. Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.