18.1.2024. 21:08
0
Pripremite se, sutra stiže snijeg i veliko zahlađenje u BiH
Sutra se može očekivati snijeg u većem dijelu BiH, lokalno i najobilniji u dosadašnjem dijelu ove zime, prenosi stranica BH Metao.

Današnje proljetne temperature i izražena južina uvertira su u naglu promjenu vremena koja nas očekuje u narednih 24 sata.

Iz "proljeća" naglo ćemo uskočiti u zimu. Pojedini će dobiti i najveći snijeg u dosadašnjem dijelu zime.

Sa sjeverozapada, preko srednje Evrope približava nam se jaka hladna fronta. Osjetno hladniji vazduh uz padavine koji će sutra tokom dana zahvatati naše krajeve. Zahlađenje uz snijeg najprije u Krajini, već u jutarnjim satima. Kasnije u toku dana kiša prelazi u snijeg širom Bosne, a u noći na subotu i na sjeveru Hercegovine uz lokalno spuštanje snjezne granice i do pojedinih nizina Hercegovine.

U noći na subotu u Krajini, a tokom subote i u ostatku zemlje postepen prestanak padavina uz djelimično razvedravanje.

(Sead M.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.