13.10.2015. 16:19
0
Kobe Bryant protiv Maccabija podsjetio na stare dane
Kobe Bryant se lagano vraća u svoju prepoznatljivu formu. Nakon slabe partije protiv Utaha, Kobe koji se napokon oporavio od povrede odigrao je vrlo dobar meč protiv Maccabija.

Piše: Haris Ahbabović

Lakersi su deklasirali izraelski tim sa 126-83, a Kobe Bryant je na parketu proveo oko 18 minuta. Za tih 18 minuta postigao je 21 koš uz veoma dobar procenat šuta.

Lakersi se nadaju da bi napokon mogli odigrati jednu dobru sezonu u NBA ligi, nakon dvije katastrofalne sezone. Kroz obje sezone Bryant je imao nekoliko teških povreda, te je propustio većinu utakmica.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.