12.12.2015. 8:08
0
Teletović ubacio 15 poena u porazu Sunsa, Curry i Golden State nezaustavljivi
Phoenix Sunsi su poraženi na domaćem parketu od Portlanda rezultatom 96:109, a Mirza Teletović je ponovo odigrao dobru utakmicu.

Piše: Haris Ahbabović

Kapiten bh. reprezentacije je odigrao 25 minuta na parketu, a za to vrijeme je ubacio 15 koševa uz šut iz igre 5/12. Teletović je, osim toga, upisao šest skokova i dvije asistencije.

Bledsoe je bio najbolji kod Sunsa sa 31 poenom, dok je kod pobjednika najbolji bio McCollum sa 26 koševa.

Golden State Warriorsi su nastavili svoj nevjerovatni pohodo bez poraza pošto su sinoć slavili u gostima kod Bostona sa 119:124. Curry je upisao 38 poena, dok je kod poraženog tima najbolji bio Olynyk sa 28 koševa. 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.