29.6.2016. 21:02
4
"Svi smo plakali, bojali smo se ući na internet jer smo mislili da će biti mnogo negativnih komentara"
Kadetska košarkaška reprezentacija pobijedila je selekciju Tajvana na Svjetskom prvenstvu u Španiji rezultatom 105:75.

Piše: Haris Ahbabović

Meč se igrao u borbi za plasman od devetog do šesnaestog mjesta. Džanan Musa iza sebe ima nevjerovatnu partiju jer je ubacio čak 50 poena.

Niko od naših košarkaša više nije bio dvocifren. Kod Tajvana je najbolji bio Lin sa 30 poena. Naredni meč naš tim igra protiv Dominikanske Republike koju smo u grupi lako pobijedili.

Medijima se nakon utakmice protiv Tajvana obratio naš najbolji košarkaš, Džanan Musa, koji se osvrnuo i na jučerašnji nesretni poraz od Australije i ispadanje iz konkurencije za medalje.

"Svi smo nakon meča sa Australijom plakali, sat vremena smo ostali u svlačionici i plakali. Nakon toga smo se u hotelu bojali otvoriti internet, jer smo mislili da će biti jako mnogo negativnih komentara, ali nas je ugodno iznenadilo što je većina ljudi stala u našu zaštitu. Ja se zahvaljujem svim građanima BiH koji su nas podržavali i vjerovali da mi radimo ovo iskreno kao što su naše suze pokazale", kaže Musa.

"Kada smo se vratili u hotel niko od nas nije spavao. Svi smo bili na hodnjicima i razmišljali šta i kako dalje. Trudit ćemo se u narednim godinama da obradujemo naš narod koji je to zaslužio", rekao je Džanan Musa.

(Sportsport.ba)

 
4
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.