1.8.2019. 17:34
0
Partizanovom košarkašu policija u automobilu pronašla pilula ekstazija, marihuanu i dvije boce ulja od hašiša
Rashawn Thomas, košarkaš koji je ovog ljeta stigao u beogradski Partizan, nedavno je u Sjedinjenim Američkim Državama uhapšen zbog posjedovanja droge.

Policija u Teksasu ga je zaustavila zbog rutinske kontrole, ali nakon što su osjetili miris marihuane iz automobila, uslijedio je pretres vozila, prenose tamošnji mediji. U pretresu je pronađeno nekoliko pilula ekstazija, 3,5 grama marihuane i dvije boce ulja od hašiša.

Partizanov košarkaš potom je priveden, a noć je proveo u zatvoru u Teksasu, iz kojeg je pušten nakon što je platio kauciju od 32.000 dolara. Ukoliko bude proglašen krivim, prije mu kazna i do 10 godina zatvora.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.