10.9.2019. 18:08
0
Bjelica utučen poslije poraza od Argentine: Igrao sam kao g**no
Košarkaš Srbije Nemanja Bjelica bio je vrlo samokritičan poslije neočekivane eliminacije u četvrtfinalu Mundobasketa, istakavši da ga poraz od Argentine “ubija”.

“Orlovi” nisu uspjeli da opravdaju ulogu favorita na SP, već će morati da se zadovolje borbom za peto mjesto.

“Težak poraz za nas i naš tim, želim da se izvinim ljudima u našoj zemlji koji su vjerovali u nas. Možda smo bolji tim od Argentine, ali oni su željeli više pobjedu od nas u ovom trenutku. Nismo bili psihološki spremni za ovo, pogotovo ja lično kao jedan od lidera ovog tima. Moram da kažem da sam igrao kao go**o. Kada smo gledali kako oni slave, mislim da smo svi plakali. Ovo je težak poraz i ubija nas”, rekao je Bjelica.

Srbija će u nastavku Svjetskog šampionata razigravati za plasman od petog do osmog mjesta, a prvi rival biće joj poražena ekipa iz susreta Španije i Poljske, prenosi CDM.


(Amila Alijagić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.