27.2.2020. 15:01
0
Pitali smo vas "Hoće li se reprezentacija BiH plasirati na Eurobasket 2021. godine": 33 posto čitatelja misli da se nećemo plasirati na EP
FOTO: FIBA
Čitatelje Source.ba portala smo upitali jedno sasvim jednostavno i prosto pitanje: "Košarkaška reprezentacija BiH će se plasirati na EP u košarci 2021. godine?"

Piše: Haris Ahbabović

Naime, nakon dvije odigrane utakmice u kvalifikacijama za Eurobasket 2021. godine, naša selekcija ima jednu pobjedu i jedan poraz. Pobijedili smo u gostima Latviju, dok smo u Tuzli poraženi od Grčke.

Kvalifikacije za EP u košarci se nastavljaju na jesen, kada igramo protiv selekcije Bugarske. Podsjećanja radi, tri prvoplasirane od ukupno četiri ekipe iz grupe će obezbijediti direktan plasman na Eurobasket.

Pitali smo vas: "Hoće li se košarkaška reprezentacija BiH će se plasirati na EP u košarci 2021. godine?"

67 posto vas vjeruje da će se naša selekcija plasirati na EP, dok 33 čitatelja Source.ba portala ne vjeruje u plasman BiH na EP u košarci 2021. godine.

O čemu smo to pisali prije dva dana pogledajte OVDJE.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.