29.12.2015. 8:12
0
Veliki Michael Jordan poručio Kobeju Bryantu: Uvijek si mi bio kao mlađi brat, uživaj u posljednjoj sezoni!
Vlasnik Charlotte Hornetsa i najbolji košarkaš svih vremena, Michael Jordan, uputio je video poruku Kobeju Bryantu koja je puštena pred duel Charlotte i LA Lakersa sinoć.

Piše: Haris Ahbabović

Kao što znate, Kobe Bryant je najavio da mu je ovo posljednja sezona u NBA ligi, te da odlazi iz košarke po okončanju sezone, a to će za Kobeja biti mjesec april naredne godine.

"Čestitam ti na nevjerovatnoj karijeri. Vidio sam takmičarski duh u tvojim očima kada smo prvi put igrali jedan protiv drugog. Mnogo ljudi ne zna da su te draftovali upravo Charlotte Hornetsi i to je ono što nas povezuje. Uvijek si mi bio kao mlađi brat, a ja tebi kao stariji. Znam da si isti kao ja, da ćeš tražiti neki novi način da se takmičiš. Pomogao si promociju NBA lige, imaš tako mnogo fanova širom svijeta, a i ja sam jedan od njih, volim da gledam kako igraš. Ako ti štagod zatreba, znaš da imaš moj broj. Kao što sam već rekao, ovo je tvoja posljednja sezona, stoga se zabavljaj", rekao je u video poruci Air Jordan.

Charlotte Hornetsi su sinoć slavili protiv LA Lakersa. Kobe Bryant je upisao 20 koševa uz veoma slab šut iz igre.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.